Ordföranden har ordetVälkommen!


Detta är den svenska sektionen av Jeunes Européens Fédéralistes (JEF). Som under de senaste åren varit vilade men nu är vi på gång. Denna nya webb är en del av detta. Nu ska vi bli en betydelsefull kraft i den svenska Europadebatten Både genom svara på remisser, driva kampanjer för ett mer federalt Europa och vara aktiva var än debatten dyker upp. Det är extremt viktigt, med skuldkrisen i euronzonen som skakar hela Europa, både EU-länder utan euron och europeiska länder utanför unionen, att visa Europatanken är fortfarande aktuell och unik i världshistorien och framtiden för Europa. Utan den kommer vi gå tillbaka till det historiska Europa präglat av konflikter.


Därför är ditt Europaengagemang avgörande för Europatankens fortlevande. Vi behöver ditt stöd för att vi ska bli starkare i debatten. Därför hoppas jag du tecknar medlemskap i dag för bara det är ett agerande för att stå upp för Europatanken.


Nu är det dags att visa att de unga blickar framåt!
Andreas Froby
Nyvald förbundsordförande för Unga Européer


Under rubriken "Ordföranden har ordet" kommer förbundsordförande varje söndag skriva om aktuella saker i Europa, internt inom förbundet i Sverige och i Europa.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang