Kallelse till förbundsårsmöte 2013

Nu samlas Unga Européer till förbundsårsmöte för summerar 2012 som varit ett spännande år för oss. Vi har sett hur EU tilldelas Nobels fredspris för arbetet det senaste 60 åren med att samla Europas folk. Vi har som organisation vuxit, där vi varit med och fördjupat ett nordisk samarbete mellan de nordiska sektionerna i JEF Europa. 

På förbundsårsmötet skall vi välja förbundsordförande och förbundsstyrelse, men också diskutera
vår politiska plattform, där vi ska fastställer hur vi tycker att den framtida federationen skall se ut,
samt hur vägen dit ska se ut och så vidare.

Ni som medlemmar ha chansen att lägga förlag på ändringar av den politiska plattformen, förbundsstadgan och förslag på årsmötesuttalande genom att skicka in motioner via formuläret som du finner HÄR senast den 3 mars klockan 23.59.

Har du förslag till förbundsordförande och förbundsstyrelse, kan du skicka en nominering till valberedningen på val@ungaeuropeer.se. Valberedning ska även ta fram förslag på revisor och ge förslag på delegatlista för JEF:s kongress i höst.
Du kan både kandidera själv eller nominera någon annan som anser skulle passa leda detta förbund. Nomineringar ska vara inne senast den 3 mars kl. 23.59.

Årsmötet äger rum i Stockholm den 16 mars kl.13.00 hos Föreningen Nordens Ungdomsförbund Hantverkargatan 29 (T-bana Rådhuset)

Observera för att få rösträtt på förbundsårsmötet skall du ha erlagt din årliga medlemsavgift. Kontakta förbundssekreteraren victor.zetterman@ungaeuropeer.se för frågor om detta.

Med Vänliga Hälsningar

Andreas Froby
Förbundsordförande för Unga Européer

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang