Nyhetsbrev för februari
FuturEurope

Tankesmedjan Global Utmaning har tagit initiativ till ett som heter FurturEurope som är till för diskussion om EU:s framtid och utmaningar, där vem som helst kan bidra med sina tankar och reflektioner. Läs mer här: som är till för diskussion om EU:s framtid och utmaningar, där vem som helst kan bidra med sina tankar och reflektioner.  Häromveckan deltog vi tillsammans med andra från den europeiska rörelsen i Sverige och andra progressiva krafter som vill föra den svenska debatten vidare. Där diskussion vad som händer under våren & sommaren med olika aktiviteter från olika organisationer.
Läs mer genom att klickahär.

Dela med dig av oss

Unga Européer vill att så många som möjligt skall få höra vårt federalistiska budskap. Hjälp oss genom att dela vår FacebookTwitter, eller helt enkelt bjuda in oss till din skola eller evenemang, tack!

Right2Water

Det första medborgarintiativet som har nått upp till de krävda antalet underskrifter är här!
Vill du veta mer om rätten till vatten? Läs då mer här!

Glöm inte att förnya ditt medlemskap för 2013

För att fortsätta vara medlem i förbundet måse du varje år förnya ditt medlemskap genom att betala medlemsavgiften om 45:-
Alla har ni fått en faktura från PayPal till er e-post, dubbelkolla så att den inte hamnat i er skräppost!
Har Ni några frågor så kontakta gärna förbundssekreterare Victor Zetterman genome-post.
Ni kan även anmäla ändrad adress till förbundssekreteraren.

Förbundsårsmöte 16 mars

Den 16 mars samlas hela förbundet till förbundsårsmöte i Stockholm, se inte till att missa detta!
Mer inormation om evenemanget finner du på vår hemsida, där finner du bland annat information om hur du motionerar till förbundsårsmötet, och kandiderar till de olika poster som finns inom förbundet. Du kan även anmäla intresse om att få övernattning anordnad, delta vid ett lunchseminare samt delta vid årsmötesmiddagen genom att klicka HÄR. Vi ses där!

Årsmötestider också lokalt

Just nu råder årsmötestider i förbundet. Under lördagen startades en lokalavdelning upp i vår östra region, vilken består utav länen Stockholm, Uppsala och Gotland. Fabian Klein blev ny ordförande, och vi önskar honom stor framgång!
Det kommer även att startas upp en lokalavdelning för länen Skåne, Blekinge och Halland den 9 mars klockan 14:00. Mötet äger rum på Knut den Stores gata 7 i Lund. Mer info finns påFacebook!

XIV. Internationellt Berlinseminarium 26 till 29 april

Vill du åka till en av Europas största metropoler och träffa folk från hela Europa?
Anmäld dig då till Unga Européer Tysklands årliga internationella seminarium den 26-29 april. 
Anmäl dig senast den 7 mars genom den här länken, kostnaden är endast €70 och du får tillbaka upp till €130 av dina resekostnader!

Federal Committee i Aten

Den 19 till 21 april samlas återigen vår paraplyorganisation, JEF, för att hålla sitt stora möte kallat Federal Committee där vi tar beslut om JEFs stora politiska frågor och riktlinjer.
Vill du åka med som observatör? Kolla då in den här länken!
 info@ungaeuropeer.se | www.ungaeuropeer.se | Org. nr. 802401-1895

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang