Europeisk medborgarskap i ett enat Europa

I höst kommer vi Unga Européer stå värd för för ett JEF-Europa träning kring europeisk medborgarskap. Det äger rum mellan den 30 september till 7 oktober.

Träningen går ut på att visa att unga människor kan påverka Europas framtid och hur det kan göras. Det kommer göras genom att utveckla det det europeiska medborgarskapet hos deltagarna. Unga Européer i hela Europa har sen länge haft som mål att lyfta fram det europeiska medborgarskapet och utveckla det. Denna kurs ska sikta på att undersöka nästa steg för öka ungas intressen för Europa, med särskilt fokus på Europaparlamentsvalet 2014. Det riktas sig till dig som finns inom denna unga folkrörelsen för att få erfarenhet hur du kan se till sprida det europeiska medborgarskapet till andra efter du deltagit i detta projekt. Så ansök i dag via denna länk - Deadline är den 19 augusti 

Du kommer få delta i en interaktiv kurs tillsammans med 29 deltagare från Sverige, Belgien, Finland, Spanien, Bulgarien, Italien, Malta, Nederländerna och Schweiz. Sverige har endast fyra platser så tveka inte om att ansöka att få vara med på detta unika tillfälle. 

För mer information se nedanstående länkar;

Tveka inte maila hos på info@ungaeuropeer.se eller JEF-Europa info@jef.eu

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang