Vill du uppleva ett historiskt europeiskt partikonvent och kampanja för federalism?

Just nu pågår en europeisk kampanj av vår paneuropeiska organisation(JEF-Europe) och dess moderorganisation Europafederalisterna(UEF-Europe), där de närvarar på de olika konventen/partimötena där de europeiska partierna väljer sin kandidat till EU-kommissionsordförandeposten och där de lyfter fram vikten av ett federalt Europa för lösa den förtroende- och ekonomiska kris Europa fortfarande befinner sig i. Först ut var De liberala ALDE Partiets partmöte där de valde Guy Verhofstadt som deras kandidat som ordförande till EU-kommissionen och Olli Rehn som kandidat till "utrikesministerposten". Nästa tillfälle är Europeiska De Grönas konvent där de efte sin medlemsomröstning fastställer sina två toppkandidater till ordförandeposten.

Har du möjlighet eller befinner dig i Bryssel den 22 februari kom då och hjälp till få ut det federalistiska budskapet och uppleva något historiskt.Se partiets program här. De kommer presentera de två ledande kandidaterna José Bové and Ska Keller och besluta om deras gemensamma manifest.


JEF och UEF kommer ha ett bokbord där under hela konventet. De behöver därför hjälp med bemanning

Det är väldigt stor chans att komma i kontakt med personer från hela Europa och sprida det federalistiska budskapet till gröna politiker över hela Europa.
 Fyll här senast den 19 februari om du har möjlighet att ställa upp. Ingen ersättning kan erbjudas.

Plats: EGG, Rue Bara 175, 1070 Brussels
Mötesplats:Entrén till  EGG, 09.30
0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang