UNITED 2016 - 27-31 juli

Den svenska delegationen från sommaren 2014


Det årliga sommarlägret UNITED äger som vanligt rum i Norge. Temat för årets sommarläger är utbildning och arbetsmarknad i Europa och hur det binder samman framtidens ungdomar runtom i Europa. Det kommer som vanligt vara ett program fyllt föreläsningar och workshops på ämnet likväl som debatt och värvningsträning. Språket kommer vara på både engelska och norska. Några programpunkter kommer vara separata där de norska deltagarna gör en sak och de internationella deltagarna en annan.

Men det kommer förstås vara ett väldigt roliga sociala aktiviteter med en traditionell fotbollsturnering och ännu mer kända danska aktiviteter. Sen också lägereld, bad. frågesport, international kulturell kväll och ett roligt 80-talsparty. Europeisk Ungdom i Norge hälsar oss hjärtligt välkomna! 

Deltagaravgiften är 800 NOK. Det täcker resan från Oslo centrum/Oslo flygplats till Gulsrud, där sommarlägret kommer vara, boendet och alla måltider under lägret. Alla resor kommer bli ersätta så länge flyg och/eller tågbiljetter är bokade en månad i förväg.

Du får mer information direkt när du anmält dig klicka här för anmäla dig. Sista anmälningsdatum är 15 juni, Betalningen ska ske senast 1 juli , sista dagen att avanmäla sig är 1 juli, om du inte avanmält innan det datum måste betala deltagaravgiften. 

Du kan gå med Facebook-evenemanget
 för få löpande information.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang