Kallelse till förbundsårsmöte 2017

Nu samlas Unga Européer till förbundsårsmöte för göra en återstart av förbundet. 2016 var inte det bästa året till för Europa, ett medlemsland bestämde sig lämna unionen. Men sen dess börjar det se ut unionen börjar tar tag i sina problem och börjar fatta beslut för vår framtid. Det är därför viktigt vi finns för se till att det svenska samhället och politiken är med i detta och inte halkar efter och blir nästa Storbritannien.

På förbundsårsmötet, som anordnas den 7 september 2017 i Stockholm, skall vi välja förbundsordförande och förbundsstyrelse, men också diskutera vår politiska plattform, där vi ska fastställer hur vi tycker att den framtida unionen skall se ut, hur vägen dit ska se ut och så vidare.

Ni som är medlemmar har chansen att lägga förlag på ändringar av den politiska plattformen, förbundsstadgan och förslag på årsmötesuttalande genom att skicka in motioner till info@ungaeuropeer.se senast den 17  augusti  klockan 23.59.

Har du förslag på någon till posten som förbundsordförande eller till förbundsstyrelsen kan du skicka din nominering/kandidatur till valberedningen på val@ungaeuropeer.se. Valberedningen består Andreas Froby (Sammankallade) och Ademir Zilc. Tänk på att du både kan kandidera själv eller nominera någon annan som du tycker skulle passa att leda detta förbund. Nomineringar ska vara inne senast den 17  augusti  klockan 23.59.

Årsmötet kommer som starta att äga rum i Stockholm den 7 september  kl.18.00 via Skype.


För frågor kontakta info@ungaeuropeer.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Evenemang